Pel canvi del canvi
Ciutadas pel Canvi ja no té sentit perquè el canvi ja fa gairebé tres anys que està fet. El nom més apropiat hauria de ser el de Ciutadans pel Bon Govern o quelcom similar. Carme Valls, la nova presidenta de l'agrupació, sap que José Montilla i el seu equip no compten amb ells perquè consideren que la seva finalitat ja es va complir: ser la plataforma de suport a Maragall per arribar a ser President. És per això, que ara Valls busca apropar-se a ERC o ICV. Com que CiU és impensable, les alternatives són la resta de socis del tripartit.
La veritat és que si Ciutadans pel Canvi ja no té raó de ser encara menys si es ven per un plat de llenties a la competència i deixa de banda els seus ideals per uns quantes promeses (bàsicament un quants càrrecs) a Esquerra o Iniciativa. De fet, és criticable però és que ho han arribat a fer tants culturetes i tantes lliberals això de buscar un càrrec al PSC o al ERC a canvi del seu suport. És quan la ideologia només té un objectiu: una butaca al preu que sigui. I després... millor si a la porta del despatx posa el cartell de secretari general i a l'entrada hi ha el xofer esperant.
Música / If you go # Jon Secada

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Van cars els despatxos i els xofers, van cares les promeses de netedat, van cars els polítics amb ética, alguns n'hi han però pocs, busque'm-los i vote'm-los...

Anònim ha dit...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»