Dos que s'apunyalen
Quin espectacle més patètic estan oferint-nos el president Paqual Maragall i el candidat José Montilla en aquesta recta final de traspàs de poders. La blasfèmia de Maragall mateix, el dia que va comprar el llibre Los Apuñaladores, de Leonardo Sciascia -fumant a baix i per cert té una pàgina web d'amics-, davant el propi Montilla va demostrar què pensa de tot plegat sense expressar-ho. Però Montilla no s'ha tallat i en l'acte en què va coincidir amb Maragall per valorar els mil dies de govern es va asseure a l'altre costat de la sala per no saludar la dona del President, Diana Garrigosa, que casualitats de la vida es va lesionar el peu a la Costa Brava i fent de marinera. Ai, aquelles fustes...
És fins i tot lògic que Maragall i Montilla tinguin grans diferències i ara més que mai, però Maragall una vegada ha caigut en picat el que no pot fer és dedicar-se a atacar Montilla sense escrúpuls. Si Montilla és ara l'home fort del PSC és perquè s'ho ha guanyat i el partit vol que sigui ell. Són tants els homes que remen per Montilla! Vostè, President, va voler liderar el partit amb genialitats i el partit volia treball, gestió i sacrifici en el dia a dia. I això ho volen De Madre, Iceta, Zaragoza, Corbacho, Chacón... i a Girona dos amb molt futur com són Àlex Sáez i Donaire.
Per tant, pel bé del país no oferim la patètica figura dels Tamayo i Sáez a l'Assemblea de Madrid i deixem-nos de punyatetes en públic. Que la roba bruta es renti de portes endins i segur que hi guanyarà la devaluada política catalana, el PSC i el propi país, que no necessita un President que es dediqui a perdre el temps en batalletes que només deshonren la Generalitat i Catalunya. És més, si hores d'ara encara no sap que qui el va erosionar va ser un dels socis del tripartit, va arreglat. Potser sí que, tal com s'apunta, de Roma aviat té pensat marxar a Nova York. Doncs, ciao i good luck!
Música / Stand By Me # 4 The Cause

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d' acord amic Eduard! m'agrada que apostis per la nova generació del PSC!

Anònim ha dit...

Espero que els implicats ho llegeixin

Anònim ha dit...

Àlex Sáez, Jose A. Donaire i molta gent al PSC....

Anònim ha dit...

Com saps això tan secret de NY

Anònim ha dit...

Ànims Eduard, ànims Àlex, ànims Donaire!!!!!!