Torna Florentino
Em va telefonar ahir un bon amic que ara és a Madrid, d'aquells que entra a les 10 del matí a treballar i a les 10.30 ja surt a esmorzar i poc després a fer el tapeo, per explicar-me que la notícia del dia a la capital del reino era que Florentino Pérez ha tornat. No al Real Madrid, és clar, tot i que ell se'n moriria de ganes. Ni a la política, que el torna boig... Ha tornat com a empresari a l'alt nivell de les finances, ja que ACS ha comprat el 10% d'Iberdrola, amb vista a una fusió de l'elèctrica amb Unión Fenosa. Quan observes aquests moviments entens la fugida fantasmagòrica de l'empresari del club blanc perquè la consigna de les altes esferes era que deixés de tacar la seva imatge amb els galàctics, perquè hi havia preparades grans operacions financeres i no es podia desprestigiar un dels homes forts.
Doncs Florentino ha tornat i és un personatge que l'ha sap molt llarga després de sortir immaculat del pelotazo, una venda de terrenys que cal admetre que ja voldrien aconseguir tots els clubs de futbol en les seves respectives ciutats. Fins i tot el Barça! Però cal recordar que a Don Florentino el govern del PP li va posar en safata. Evident: aquí hi guanyaven tots molts milions d'euros i, probablement, els acords es van negociar en més d'una ocasió a la llotja del Bernabéu. La massa social blanca preocupada perquè els galàctics no es movien sobre el camp i el que realment anaven ràpids a l'estadi eren els papers de contractes financers a la llotja.
Ah! I tot això passa ara amb el ministre Clos veient com els madrilenys s'ho fan com i quan volen mentre no hi hagi una empresa catalana que els estorbi. Sense cap mena de dubte que encara que es pugui produir algun error en tota la paperassa tenen el ministre ideal per fer el que els doni la santa gana.
PD: Cal lloar la iniciativa de Vicent Partal amb les entrevistes que emetrà Vilaweb sobre els candidats catalans a la Generalitat. Són diàlegs innovadors i converses disteses sense guions prefabricats. Aquí van dues mostres dels primers treballs amb Carod-Rovira i Joan Saura.
Música / Cadillac Solitario # Loquillo y los Trogloditas

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Arriba Clos a Madrid i quina casualitat que Patapam!!!!!

Anònim ha dit...

En Florentino és la cara, cal preguntar-se que hi ha al darrera ... o no ... perquè fa por només de pensar

Anònim ha dit...

Florentio va fracassar al CDS i ha sortit en globus del Madrid, però amb els negocis triomfarà sempre que tingui el suport del PP.

Anònim ha dit...

Posats a triar prefereixo presidir ACS que el Reial Madrid i el CDS.