Eto'o no és el problema
Amb Eto'o ja sabem el que hi ha: un bon jugador al camp. Va ser molt divertida aquella cantarella contra el Madrid quan es va guanyar la lliga, el Comment tu t'apelles! Je m'apelle Samuel! quan es va conquereir la Champions i, fins i tot, lloar sovint els ajuts econòmics per als seus amics del Camerun, però en aquest jugador ja se sap on resideix el problema. Però com que marca gols a gairebé cada partit, doncs el problema no existeix.

En acabar diumenge el partit al camp del Racing, que Eto'o no hagués contestat diumenge a una pregunta en català d'una periodista de Catalunya Ràdio ja demostra alguna cosa. Però siguem sincers, ell és el problema? Un camerunès que va aterrar a Madrid sense res i va anar a parar a Mallorca i després el Barça perqùe al Bernabéu no el volien i s'ha fet milionari... ha d'entendre Catalunya? La nostra causa és nostra, començant pels d'aquí, i tan de bo Eto'o ho entengués però no demanem miracles en dos anys i a un jugador diguem-ne que especial. I, per exemple, i si falla el col·lectiu dels seus educadors socials?

I d'acord que l'Eto'o l'ha cagat, però i quan juga la selecció catalana de futbol per Nadal, on és en Carles Puyol? Sí, en Puyol, el gran capità del Barça. Lesionat o a París d'escapada amb la companya? Això ho sap bé el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, però no ho dirà en públic. Si el català Raúl Tamudo, per bon jugador que és, no és la nostra causa tampoc ho hauria de ser un camarunès que és un excel·lent golejador.

Música / 7 segons # Youssou N'dour Neneh Cherry

1 comentaris:

Anònim ha dit...

No s'enten encara que a hores d'ara ningú parli del que fa en Puyol quan juga la selecció. No creus que és massa atrevit el que escrius