Felicitats
Felicitats! Sí... felicitats! Han passat 1.000 dies i tu continues aquí com a ciutadà. Potser avui, fins i tot, tornes a la feina. Doncs ànims! Tu has sobreviscut a una crisi política constant que no et mereixies i tu volies el canvi que tant t'havien promès. Però continues aquí, amb l'esperança que vinguin temps millors i que el país trobi un altre lideratge per créixer i començar el segle XXI amb la motivació necessària per augmentar la nostra identitat.
Som pocs però no ens podem desanimar. Potser cada vegada som menys però el nostre sentiment i orgull ha de continuar intacte, tot i la lògica decepció. Catalunya s'ha d'autogovernar i ha d'estar per sobre dels nostres polítics. Portem massa anys de força incompetències, interessos de partits i arrogàncies de polítics que no han estat al nivell de les circumstàncies. Aquesta imatge ja ho resumeix tot: l'inici del fracàs ideològic del Pacte del Tinell.
Avui anunciaran els mil dies de govern i el balanç és pobre. Massa! Salvarem tota la política social però la resta només pot ser autocrítica i disculpes. Disculpes envers tu i jo, ciutadans, per haver-nos fallat la majoria pel que fa a reptes, projectes, il·lusions, esperances, idees, emocions i sentiments. Nosaltres no només tenim problemes i maldecaps... també tenim passions. I la vida forma part de la política i per això tenim l'obligació moral d'exigir una política que estigui al nivell del nostre orgull com a ciutadà i de l'orgull del nostre país. I és que tots els somnis necessiten veu per explicar-se i orgull per fer-se realitat.
Música / Fragile # Sting

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Continua amb aquestes reflexions please....

Manuela ha dit...

Potser els polítics i el món en general a voltes semblen esmaperduts o sensesentit...nomès reflexions com les teves ens ajuden i ens fan veure'ns a nosaltres mateixos...gràcies eduard

Anònim ha dit...

S'acosta el dia de Tot Sants i el més frustrant és que res sembla que cambiarà. Tú que creus?

Anònim ha dit...

"...Que no s'apague la llum
que no vacil·le mai més
construïm un país de llums enceses.

I vivim, vivim, vivim somiant, empeny fins que algun dia siga realitat..."

(De la cançó "Que no s'apague la llum, de Feliu Ventura)

Perquè els somnis deixin de ser-ho...

Anònim ha dit...

"...Que no s'apague la llum
que no vacil·le mai més
construïm un país de llums enceses.

I vivim, vivim, vivim somiant, empeny fins que algun dia siga realitat..."

(De la cançó "Que no s'apague la llum", de Feliu Ventura)

Perquè els somnis deixin de ser-ho...

Anònim ha dit...

felicitem-nos tots els que erem uns romàntics somiadors i ens han despertat de cop