El que faltava
Això de la llotja del Real Madrid ja està claríssim que dóna per a molt. De fet, es pot dir el mateix de moltes altres llotges dels estadis de futbol, especialment, de primera divisió i, sobretot, els partits de la lliga de campions. Los llotges, més que espais privilegiats per veure el futbol, s'han convertit en despatxos dels alts financers on sovint serveixen més per obrir negocis, crear aliances i generar fusions que moltes altres gestions durant la setmana. Tenir l'oportunitat de concentrar polítics i empresaris en tants pocs metres quadrats serveix perquè el resultat del partit sigui el que menys importa.
Ara resulta que torna al primer pla econòmic un altre expresident del Real Madrid: en aquest cas, Fernando Martín que, tot i fracassar a la Casa Blanca, acaba d'adquirir la immobiliària Fadesa. Martín en té molts de diners. Moltíssims! Per això té Martinsa i pot presentar una OPA sobre el 100% de Fadesa. I què és Fadesa? Doncs aquella constructora que fins fa poc temps feia de patrocinador del Deportivo. I què fa Lendoiro quan contracte tot el que sigui per al club gallec? En fi, millor no pensar-ho però vinguent de Galícia i el superdepor... tot es veu molt negre.
Música / Close To You # Carpenters

1 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquesta cursa històrica entre Madrid i Barça, ara esportivament està guanyant el Barça, però em temo que mai guanyarà en la de la llotja i els seus negocis, que encara ens faran un recurs d'inconstitucionalitat contra les begudes que se n'ofereixen a la de Can Barça...tal com està el pati!