De Jaume Casademont a Xuxulanstrum

Trobar-se esporàdicament Míriam Algueró és sempre saber alguna cosa més de tot el que està passant amb les TIC i els sector de les emprenedores. Va ser com producte del destí perquè teniem pendent una trobada després de les vacances d'estiu. Cada vegada que ens sorprenem, el seu projecte innovador a Catalunya, com és Xuxulanstrum, progressa i innova a través del seu web. És fàcil comparar-lo amb Kukuxumusu, un èxit iniciat a Navarra gràcies a l'atracció dels Sanfermines i que ja ha donat la volta al món.

Míriam Algueró és un bullidor d'idees i la trobada em recorda a les de Miquel Duran i Dídac Lee, entre molts altres. I just va ser, abans de les presentació d'una fundació que va deixar un dels emprenedors i activistes que la nostra terra més necessitava. Era Jaume Casademont. I podem dir que encara és Jaume Casademont, perquè la seva família presentarà aquest vespre la Fundació Jaume Casademont. Qui va tenir la sort de conèixer l'empresari, polític i activista comprèn sobradament el per què d'aquest patronat i perquè la seva família ha fet realitat el llegat. Una vegada més, un valor afegit per a la nostra societat.

Música / Run To you live # Bryan Adams

PD: Un fet ridícul: la fiscalia demana que el jove que va cremar les fotos dels reis a Girona, avui fa una setmana, declari demà davant del jutge a Madrid. Si aquests són els maldecaps de la justícia... I Acebes, com sempre, en la seva línia però del tema d'en Carod a Salamanca, "ni se sabe, ¿no?".

PD2: Desafiament digital fins el 27 de setembre. Una experiència.

PD3: Donostia ja gaudeix del 55è Festival Internacional de Cinema, mentre que ja sabem que la pel·lícula de Woody Allen rodada a Barcelona s'estrenarà per la Merçè de 2008.

PD4: Dilluns se celebrarà Somnis solidaris al Liceu, una de les causes de sempre.