I ara queda el parc

Just dos dies després de la Diada s'ha passejat per Girona un dels millors relacions públiques del món. Després que alguns gironins i gironines hagin quedat sorpresos per la seva simpatia, recordem que sobreviviu com un milionari gràcies a això, quedem al descobert amb el parc científic i tecnològic de la UdG i la proclama dels empresaris, amb la lògica reivindicació de millorar les infraestructures de la demarcació. És el dia zero després de la visita del monarca, que va tornar a demostrar que està molt més preparat per aquest tipus d'esdeveniments amb la beautiful people que els joves manifestants, que encara confien en la Catalunya independent. Somnis com miralls trencats però que recomforten.

Després del lluïment de la jornada, tinc el convenciment que cal lloar els 20 anys de la Foeg i el seu progrés però l'aposta del parc crec que és un atreviment que encara supera el teixit empresarial i per això no serà fàcil endegar el complex. Un parc que, precisament, necessita els empresaris menys conservadors per donar sentit a la recerca i transformar el coneixement i la tecnologia en alguna cosa més real que utòpica. Per tant, el repte en I+D+i és molt alt i ara arriba l'hora de la veritat: amb o sense el millor relacions públiques.

Música / Waiting for the Night # Depeche Mode

PD: Em va sorprendre el detall de la diputada Montserrat Palma de presentar-me la ministra Mercedes Cabrera.

PD2: La reunió del consell de ministres té previst aprovar avui el Pla Nacional d'Investigació Científica, Desenvolupament i Innovació Tecnològica 2008-2011. Això sí que és important per al nou parc de la UdG!

PD3: Canvis a La Vanguardia, amb l'ascenció d'Enric Juliana, mentre El País i El Mundo preparen el redisseny per al mes vinent. Tots a punt per rebre l'aposta de Jaume Roures, amb el seu nou diari Público, que costarà mig euro i deixarà tots els guanys als quioquers. Veure'm el resultat d'aquesta jugada.

PD4: Demà comença el 7è Festival de Jazz de Girona. Bona música i públic!