Qui no té feina...

La ruptura entre Convergència i Unió (amb pàgines web diferenciades) només cal anunciar-la però com si es tractés d'un divorci monàrquic, s'ha de deixar passar la tempesta abans no es proclami amb tot el protocol. Seria el mateix exemple al d'un matrimoni dels Borbons, que sembla que mai s'acaba de separar. Perquè, de fet, ja en la realitat, en la nova política que experts com José Antonio Donaire classifiquen com a política 2.0... quin valor afegit aporta Unió a la coalició? Més preguntes. Com és que mentre es fa la travessa del desert, Mas intenta crear noves esperances i Duran vendre el seu producte?

D'ençà la retirada mig oficial de Jordi Pujol i que la formació està a l'oposició, han demostrat que Duran s'ha dedicat a fer el doble joc a Mas. Amb raó o sense, amb arguments o sense, en funció de la seva rendibilitat electoral, Unió és elemental que no pot passar d'un segon pla. Però és clar, el seu líder anhela més del que podria desitjar i d'aquí venen els brindis al sol per ser el futur recanvi de Mas o quedar-se un ministeri a Madrid. De fet, té sentit Unió sense Duran Lleida? No. I Convergència sense Unió? Sí. Precisament, els darrers resultats electorals, ho confirmen. Unió sempre tindrà sentit en una coalició de govern perquè a l'oposició la causa és fer d'alternativa de Mas i pentinar el gat.

Música / Patience # Take That

PD: Carles Ferrer em confirma que el proper Beers & Blogs de Girona es farà el 27 de setembre al cèntric City Arms.

PD2: Esade torna a ser escollida per segon any com la millor escola de negocis del món pel diari The Wall Street Journal.

PD3: Cabaret serà a l'Apolo de Barcelona a partir del 26 de setembre amb la gironina sempre musical Marta Ribera.

PD4: Cité de l'architecture et du patrimoine, nou referent mundial sobre arquitectura a París.