I ara... vindrà la Reina

L'any passat van ser els prínceps i aquest any ha estat el Rei i, precisament, va venir dos dies després de celebrar la Diada. Però l'any vinent serà la reina Sofia perquè la FOEG ja l'ha té confirmada per a la Nit de l'Empresari de Girona. Al final, amb l'objectiu de voler ser tant mediàtics, els nostres empresaris demostraran -una vegada més- que el món financer no té sentiments. De fet, com els diners. Però mantenir aquest criteri a canvi d'un impacte mediàtic no significa extrapolar l'esperit de la nostra terra a l'exterior. És vendre's a canvi de no demostrar ser un territori emprenedor i capaç d'innovar, investigar, crear, desenvolupar... i que just acaba d'inaugurar un parc científic i tecnològic per evidenciar que té un valor afegit i vol apostar per la recerca. Els empresaris gironins no poden quedar representats cada any amb els valors de la monarquia perquè abans hauria de prevaldre la nostra identitat i esperit emprenedor. I si no ho fan ells, ja ho farem nosaltres. I amb sentiments.

Música / Painted Moon # The Silencers

PD: Competim07, unes bones jornades de la PIMEC per al 16 d'octubre.

PD2: L'OTIC, el primer observatori sobre les TIC a Girona, va prenent forma.

PD3: El Premi Pulitzer 2007: La carretera, Cormac McCarthy.

2 comentaris:

Tu-diras ha dit...

Els de TU DIRÀS et donem les gràcies per la referència que vas fer del nostre bloc sobre les preguntes que ens formulem i que van més enllà de la pregunta.

Anònim ha dit...

Eduard,
estic d'acord amb tu: no ens podrem vendre a canvi de l'impacte mediàtic.

Hi ha economistes prou "solvents" que també ens donarien cobertura i que anirien més relacionats amb l'àmbit d'actuació de la FOEG. No diré noms, ells els coneixen millor. Ara bé, tant si no s'ho han plantejat, com si s'ho han plantejat i no han aconseguit que cap figura de renom vingui tenim un problema.

Bon cap de setmana,
Miriam