L'espiral de la nostra política

Deu mesos després de les eleccions, amb el debat al Parlament s'ha demostrat que l'espiral de la nostra política continua down. Estèril d'idees, vaja, i una constant de mirades al melic. Suposo que qualsevol gran expert de màrqueting, dels que ara estan de moda, assessoraria a la cambra que presideix Ernest Benach que canviïn el xip perquè... a qui pot interessar aquest escenari tan dialèctic que defuig de la societat? La població avança i vol fer-ho amb la convicció i la sensació que la política està per davant, però ara fa temps que, en general, es té aquesta visió i força polítics ho reconeixen en la distància curta. Cal una revolució, el canvi a la política digital per fer-la més actual, perquè la societat avanci i el país sigui, globalment, més competitiu.

Endurir-se constantment i dedicar-se a perdre plomes a cada baralla és l'única cosa que pot passar quan competeixen els dos galls d'un mateix galliner. Duran ja va fer autocrítica en una carta d'estiu que va enviar als militants: «la política corre els risc de morir de vella, de morir de paraules, de declaracions buides de continguts, de declaracions sense interès per a la gent, d’ocasions perdudes», entre d'altres. Amb aquesta lamentació i la sensació que la distància amb la societat és cada vegada més gran, especialment amb els joves, no és d'estranyar que Laporta sigui la gran esperança blanca i s'especuli si farà la mateixa travessa de Berlusconi. Saül, dixit.
Música / King of Pain # The Police
PD: Que el Bertrana quedi desert no és un bon símptoma.
PD2: El teu mòbil, novetat telefònica en català, i els sms també en la nostra llengua: SMS Català.
PD3: Pantalles interactives de Microsoft... el futur. Com la nova versió d'Asimo, que Honda ja ha aconseguit que doni la mà.
PD4: Tot el suport a Jordi Ribot, el fotògraf que avui ha d'anar a declarar a l'Audiencia Nacional pel cas de les fotos dels reis.
PD5: Bon article a El País De Hemingway al 'blog'.
PD6: Acte de record a Antònia Adroher al mateix temps que es va celebrar el segon Beers & Blogs. El tercer ja té data: dies abans de Nadal.