Nit de la Recerca a la UdG


Bona iniciativa la de la UdG amb la participació a la Nit de la Recerca 2007. Va ser una de les tres universitats de l'Estat, en divulgar aquest projecte d'àmbit europeu. Cal destacar també, l'empenta del vicerector Miquel Duran al projecte, amb el valor afegit dels dels blocs i com sap transmetre les idees a universitàries com Laia Guillaumes. Obrir la ciència els joves i intentar divulgar els valors del futur per a la nova societat del coneixement que, entre tots, tenim el repte d'intentar transmetre. No han de ser ciutats educatives sinó territoris sencers.

Música / Runaway Love # Ludacris And Mary J. Blidge

PD: Temptacions d'una bona sobretaula i amb bona companyia: Bodegas Félix Callejo i Lindt.

PD2: Ja arriba el Sonimag Foto a Barcelona.

PD3: La lladre de llibres, de Markus Zusak, un cúmul de sensacions i escrites a tocar la Segona Guerra Mundial. Les vivències de la Liesel són captivadores. Emotiva. I un bona elecció una vegada més de La Campana.

PD4: Gràcies al Rac1ncentrat recupero la divertida entrevista de Jordi Basté al polifacètic imitador Carlos Latre, que precisament té web personal.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una experiència per recordar. Ens van demostrar que podem aprendre ciència d'una manera entretinguda i divertida.

Laia

Anònim ha dit...

No és fàcil que la societat (incloguent-hi la comunitat iversitària) aculli el treball en xarxa, manifesti la seva inquietud, faci blogs, etc. etc... I és llavors quan cal apreciar de debó que hi hagi persones -periodistes- com l'Eduard Batlle que hi creguin, que ajudin a estendre les noves xarxes socials basades en les TIC.