Constructiu o destructiu

El PSC o el PSOE, com es vulgui, és el partit que té més pensadors i assessors alhora de decidir quin és el missatge que cal enviar a la societat. El model triomfador de l'eslògan ZP va causar un precedent i, per tant, l'estratègia és la de mesurar el lema que cal promoure a cada campanya. La seu de Ferraz està embalada i el nou líder s'ha envoltat de professionals que formen, assessoren i aconsellen al nucli dur del partit sobre quin és el màrqueting que convé a cada moment. La idea que ens va presentar José Zaragoza la setmana passada amb vista el referèndum del Nou Estatut pot ser molt estudiada i, per a alguns, fins i tot brillant. Però no l'accepto. I no em convenç perquè em ven una idea d'anar contra algú i, per principi, la política no hauria de ser això. En el referèndum està en joc el futur de Catalunya i és per això que prefereixo un eslògan que si és que he de votar que “sí” em convidi a fer-ho. I m'ho raoni i argumenti si cal.

M'és igual que votarà i què farà el PP! Precisament, els populars entren indirectament en joc ara que estan descol·locats i des de fa temps que no saben ni quin model ni quin destí cal empendre. I, sobretot, a Catalunya.Per tant, el llop ja no ens fa por i espantar-nos a casa nostra mai hauria de ser una raó de ser. La convicció de país pot més que qualsevol missatge subliminal ideat per la cúpula del Llobregat.

PD: Un bon referent: El "sí" històric de la sobirania de Montenegro. El web del BBC Mundo també fa un recentrament històric del procés d'autodeterminació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el teu plantejament Eduard, els eslogans publicitaris, i això és de primer de publicitat, sempre donem més bon resultat si estàn pensats i fets en positiu. Sobretot si el que es pretèn és fer participar la gent, fer entrar la gent en la idea que tú vols comunicar. Segurament anar a "la contra" pot donar resultat en depèn quins sectors socials o territorials però a Catalunya històricament sempre hem preferit la negociació i l'intercanvi (la política del "tortell" que diría la nostra estimada Maruja Torres, front la política del "polvoró"). Algú fa dies que s'està equivocant i no som la gent a la qual va adreçat l'eslogan....

Anònim ha dit...

Em fa por pensar en la política com eina de propagandística. On és la raó del vot? Què hem de votar? Quan ens ho deixaràn conèixer? Si només lelgim eslogans anem ben arreglats!

Anònim ha dit...

El Psoe és un partit globalista però sense fons, tal com són els seus eslogans