Dia històric
Avui és un dia ridícul per a Catalunya.
Ningú hi perd més que el nostre país i és d'il·lusos buscar guanyadors en un moment en què ha fracassat la política. I no cal parlar ni de polítics ni de partits: Per què no deixem de parlar tant durant un temps? Per què no deixem reposar Catalunya una mica i ens dediquem a pensar, tots plegats, només una mica? Necessitem menys altaveus i menys sorolls distorsionants.
Han de passar un dies per pair aquesta decepció tan gran per a la nostra petita pàtria. Tots ja sabem que no és cap sorpresa el que està passant i que finalment ha arribat el dia de la crònica de la mort anunciada.
Avui no tinc esperances i espero divisar un futur però no veig un horitzó que m'il·lusioni com a ciutadà. Potser, cal buscar entre les universitats o a l'estranger el president que ens ha de projectar en aquests nous temps que cada vegada ens deboren més ràpidament a tots plegats.
I pel mig, el Nou Estatut. El nostre embrió ja no sap ni qui l'ha d'acollir, quins seran els seus futur pares i, la fustració és que tan si s'aprova com si no, no hi ha manera de pensar que Catalunya fa un pas endavant amb fermesa i mirant el futur amb optimisme i esplendor.
PD: La foto d'avui de la portada de La Vanguardia és memorable.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui deia que en Mas estaba acabat i que CiU no sortiria del pou. Ara el nostre país està tan fotut que fins i tot seria bo que tornés en Pujol

Anònim ha dit...

El pais no està tan fotut com sembla, són els seus manaires els que estan ben fotuts. La gent treballa molt, penca molt, viu i deixa viure. El que cal és que aquells que estan allà dalt i que tenen més responsabilitat que tots nosaltres junts, s'adonin i siguin coherents. Que desprès tot seràn llàgrimes, i les primeres a caure sempre són les nostres...

Cristina S ha dit...

És una llàstima...si ja estavem en el punt de mira de la resta, ara s'estaran descollonant de nosaltres. Jo també demano q deixin descansar a Catalunya.

Anònim ha dit...

Per favor, pareu les màquines!
Tots al crematori. Aquests no s'estimen Catalunya perquè només volen els seus interessos

Anònim ha dit...

Sí, hem quedat tots ben marejats, però és que el tripartit no ha parat, eh! El Mas ho ha fet bé, els qui no ho han fet tan bé són els d'ERC (els socialistes ja no els compto). No han fet ús del seu poder sobre en ZP, penso. I ha estat en Mas qui ha hagut de tancar acords. Els altres no han aconseguit més, tot i que se'ls animava a aixecar el sostre (per cert, el sostre del 30 de setembre el va aixecar en Mas, també).
Qui pensi que a Madrid no retallaran res és que no els coneix...

Anònim ha dit...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»