En defensa d'Oleguer

Abans no sigui massa tard, Oleguer Presas s'ha mullat i ha exposat el seu punt de vista sobre la polèmica en el cas d'Iñaki de Juana Chaos. El defensa del Barça ha estat valent i compromès una vegada més i ha escrit el seu criteri que avui publicarà el diari basc Berria i que, probablement, rebrà una allau de crítiques de la Brunete mediática. Oleguer no fa res més que exposar el seu raonament, al mateix temps que critica l'anomenat Estat de dret i qüestiona la independència del poder judicial. On s'ha de signar per donar-li suport? I afegeix: "L'Estat de Dret té diversos punts negres [...] Hi ha una olor a hipocresia en tot això". Tant que els agrada als polítics parlar de futbol sense entendre-hi, per fi algú del món de l'esport s'atreveix a donar el pas contrari i fer-ho amb valentia i trencant l'estereotip que futbolistes i models... res al cervell.

Música / A Chi Mi Dice # Blue

3 comentaris:

Anònim ha dit...

On cal signar per si de cas?
M.

Anònim ha dit...

però que una kelme arribi aquest punt?... On sóm?

Dolors

Anònim ha dit...

Dolors,

En el fons és bo però potser decebedor preguntar-se on som. Kelme ha fet això: posar-se el sector espanyolista al seu favor però ningú ja recorda que la seva ètica també era la de permetre que alguns dels seus ciclistes pugessin sobre la bicicleta dopats.
I per això no va vendre ni més ni menys. Ara sí que vendrà més... a la resta d'Espanya, és clar, i a Catalunya també tindrà el seu target.