Primer va ser el cas Oleguer, amb la decisió patètica de Kelme. I ara resulta que la Brunete mediática ja apunta contra la Universitat Pompeu Fabra perquè una pancarta que està penjada en un dels patis del centre dóna suport al País Basc i Catalunya i reivindica un Segi endavant. La traducció és aquesta: "Prou repressió al moviment. EH i PPCC units en la lluita! ..ta Segi aurrera" En el mateix cas que amb Oleguer... on s'ha de signar per donar suport a la proclama dels estudiants?

Alguns universitaris opinen que aquest fet constitueix un delicte d'apologia del terrorisme i més encara quan des del 19 de gener el Tribunal Suprem va declarar que Segi, juntament amb Jarrai Haika, no era una organització legal sinó terrorista. I com que ja fa una setmana que s'ha exposat la pancarta, els estudiants que han protestat pel text insten la UPF a retirar-la i demanen que se sancioni "administrativament i penalment als qui actuen al marge de la llei".

Demanar el que es vulgui, queixar-se també... però si fos el rector de la UPF, Josep Joan Moreso, no retirava la pancarta de la mateixa manera que Oleguer no es va penedir de les seves paraules. A manca d'autodeterminació i com a consol, la llibertat d'expressió ens fa sentir més lliures.

Música / Abril 74 # Lluís Llach & Josep Carreras

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada cop la llibertat d'espressió es va retallant: algú decideix que aquest o aquells dón terroristes, que no es pot anar pel carrer escoltant música, regulen on s'han de posar les estàtues a les Rambles. També ens diràn a qui hem d'esmtimar?... En quin món de bojos vivim!!...

Dolors