El primer Girona Beers & Blogs


Ja és una realitat la iniciativa de Carles Ferrer i la idea de posar cares a les persones amb bloc de Girona. Més de trenta blocaires es van trobar ahir a la nit al cèntric bar de La Borsa per explicar les inquietuds i les motivacions que els han portat a crear petits o grans reptes i projectes tan lloables com els de Marc Serra, que el seu ADSL Ayuda té més de 35.000 visites diàries i s'ha creat des de Riudellots de la Creu. Els joves emprenedors de casa que cal potenciar perquè, sens dubte, són el futur. L'èxit de la primera convocatòria en crearà de noves.

Música / River Of Sorrow # Anthony and the Johnsons

PD: Em va agradar ahir compartir taula amb els amics Àlex, Camil i la Marta i al mateix temps el detall que va tenir Miquel Ruiz en permetre que Sandra Balsells pogués conversar una estona amb nosaltres després del sopar al Zanpanzar.

PD2: Gràcies Gaspar per pensar amb mi per participar a Una nit a la terra, un punt de trobada nocturn que té molt de la teva personalitat. Sort en la negra nit!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Va estar bé la trobada

Anònim ha dit...

No sé com tu vas fer però vas ser dles que millor va parlar

Àlex Sáez ha dit...

Ets el mestre amic Eduard! i quina excel.lent jornada generacional! Gràcies per les tapes !

DOLORS ha dit...

Eduard, em produeix "enveja sana" l'explicació de la trobada d'ahir. M´hauria agradat participar-hi (un assumpte d'última hora em va privar de poder compartir aquesta estona amb vosaltres) i crec que posar cara als post que anem seguint és una idea genial.
Espero ser-hi en properes trobades.I et felicito perquè suspito que hi tens molt a veure amb aquesta iniciativa i que ets un gran artista-creador en el món de les TIC's, un exemple , el tema d'interactuar amb els cafès em suposa deler cada dia.

Anònim ha dit...

No heu de ser tan sectaris i heu de pensar que hi ha vida més enllà del vostre món

Eiximenis 100 anys ha dit...

Gràcies Eduard, per la teva encertada intervenció final.

Jordi Martinoy i Camós ha dit...

Ep!, se'm va passar per alt!. Per la propera m'hi apunto. Enhorabona per la iniciativa, i gràcies també per la conversa i els llibres de poemes de dissabte al migdia a la Farinera.

Anònim ha dit...

Bona idea perquè l'estona va ser molt agradable i no m'esperava tanta gent

Anònim ha dit...

Hola Eduard, m'ha agradat el teu escrit i el muntatge fotogràfic. Va ser una trobada molt interessant, entretinguda i agradable. Espero que sigui la primera de moltes.

Fins aviat blocaires!