Alejo, el de sempre
Dinar de treball al Parlament Europeu a Brussel·les. Entre els europarlamentaris catalans convidats per la representació de la Comissió Europea a Barcelona, el Patronat Pro Europa i l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya hi ha Alejo Vidal-Quadras. Ell dina en una taula rodona amb altres companys de la premsa comarcal. D'altres, quedi clar que per casualitat, ho fem amb el convergent Ignasi Guardants. També hi ha en taules separades els socialistes Raimon Obiols i Maria Badia.
Una vegada més, es demostra que l'Alejo és això: un polític acabat que ha de vegetar a Brussel·les. Allà ningú sap qui és i quin és el seu passat.
Durant el dinar, a la seva taula, ell va criticar el diari El Punt perquè no entenia perquè se'l qüestionava "amb tanta duresa". Què fàcil, no? Les crítiques, constructives o no, ajuden a millorar però les punyalades quan ho pots fer a la cara només fan que posar a cadascú al seu lloc.
Alejo, érem en taules separades però a només tres metres. Tan sols t'havies d'aixecar i parlar i, per fer-ho, tan sols dirigir-te al periodista d'El Punt. Però tal faràs, tal trobaràs. Vegeta covard.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La dreta més primitiva és aquella que encara no ha descobert que la dictadura és un objecte de desig no utilitzable. A Catalunya vàrem tenir el primer parlament del món occidental, el Consell de Cent,a despit d'Islàndia i els anglosaxons; però en algún moment alguns, com ara l'Alejo, em fan dubtar d'aquesta fita històrica, perquè sembla que no ens hagi servit de res ser dels primers en posar-nos a parlar abans de barallar-nos...Bé, d'altres sí que han après història, per això l'Alejo està vegetant a Brusel·les...sort, que si no....

Anònim ha dit...

En aquesta vida tothom acaba tenint el que es mereix

Anònim ha dit...

A més de covard és més moltes més coses, com ara espanyolista, fatxa, anticatalà, radical, ultradretà, antipatriota, resentit i renegat.