España-França

José Montilla ja sabem amb qui anirà aquesta nit. Igualment que el PSOE. L’onada espanyolista va avançant a Catalunya cada dia que passa i la selección és una bona excusa per destacar i fer augmentar la dosi a Catalunya. És clar... com que no tenim la nostra selecció... ara tot si val. Poca broma: Fernández Díaz reclama a Clos que instal·li pantalles gegants a Barcelona per seguir Espanya al Mundial.

I qui també va amb la roja és CiU, tal com va avançar Artur Mas en una entrevista recent. I l’excusa torna a ser que “com que no hi ha Catalunya...”. I si tant els futurs candidats a la Generalitat van amb Espanya, ja és impensable què pot pensar Josep Piqué i els ultres del seu partit més la suma dels Boadella i companyia.

Així estem: sedats. Sense donar-nos compta el futbol deixa esmorteït el nostre país i desperta els qui realment ja els interessa que Catalunya no tingui la identitat que es mereix. Cada vegada serem menys però no per això deixarem de lluitar perquè el nostre país ens pugui representar en un Mundial. A més, el nostre himne sí que té lletra! I bons jugadors com Xavi, Cesc i Puyol. Ja te nasos la cosa que perquè Espanya prometi en un Mundial el pes de l’equip l’hagin de portar tres grans jugadors catalans. Si és que tal com passa molt sovint amb la política española i el món empresarial de Madrid, si els catalans porten el pes dels projectes, el seny està garantit.

Ah! Queden el PSC i ICV per mullar-se. Iniciativa suposo que anirà amb qui guanyi, per així poder formar un bipartit, i el PSC, com que cada vegada està més sol, anirà amb el col·lectiu de solitaris: els àrbitres.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig amb França i espero que tanta eufòria espanyolista a Catalunya acabi avui d'una vegada. Però és igual si guanya Espanya, queda el Brasil i ja seran els quarts de final.

Anònim ha dit...

Volen retirar en Zidane i en Zidane els retirarà en ells. Serà bonissim si marca l'Herny i li dedica el gol a l'Aragonés.

Anònim ha dit...

Quin culpa té l'àrbitre? ell fa la seva feina. No es mereix que li carreguem la responsabilitat del PSC...:-)))
Però no era l'opi del poble el futbol? :-)))

Anònim ha dit...

Sóc simpatitzant del PSC i no m'agraden els àrbitres! Encara que és cert que amb el lideratge de Montilla, el partit comença una nova etapa i veure'm en quina direcció ens hem de moure, tot i que serà menys espanyolista de com s'ha dit fins ara

Anònim ha dit...

França sempre ens ha servit com a pais de sortir: per emigrar o per anar amb la seva sel·lecció i guanyar!

Anònim ha dit...

VISCA FRANÇA!!!!!!!!!!!!!!!!
VISCA ZIDANE!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Perquè la majoria dels comentaris van de fútbol?
Perquè no tenir en compte Godiva Chocolatier?
Gràcies per ser tant dolç.....