No en el meu nom

Fins i tot el PP té tot el dret del món a venir a fer un acte polític a Catalunya i a ser respectats, però res més. No mereixen més respecte que aquest perquè la seva tàctica d'ençà l'arribada de l'Aznar al partit ha estat la de treure el màxim rèdit polític amb la dimonització de Catalunya i el País Basc. I això tampoc és just, però no hi ha res més a fer: millor ignorar-los que increpar-los.

I és que encara estarien governant i sortin-se'n amb la seva sinó s'arriba a produir l'atemptat de Madrid de l'11-M. Ara, es dediquen a sobreviure a l'oposició i a tensar encara més la corda sempre que poden. I això, que ens ho facin a casa nostra, encara que sigui una provocació tampoc hauria de convertir-los en víctimes. Perquè en el fons, també en treuen profit, sobretot, a la resta de l'Estat.

Tota aquesta polèmica dels Boadella i companyia i del PP, amb Piqué i Rajoy de gira per Catalunya, demostren una vegada més que el que realment menys els importa és el Nou Estatut de Catalunya i la nostra Constitució. Ells només busquen més vots fora del nostre país per recuperar el poder i al pas que anem ho tenen més factible. A Catalunya, com que no tenen sentit amb Piqué o sense, per això necessiten sentir-se uns màrtirs. En el fons, és el que desitgen.

1 comentaris:

EMFÀTIC ha dit...

Eduard,
En realitat tens raó, però es tant difícil tenir el cap fred quan ells han escalfat tant la paella...Com costa mossegar-se la llengua!