Marta Mata

És quan trobes a faltar més les persones quan ja no les tens. Marta Mata ha estat una referència en el món educatiu del nostre país i la seva pèrdua significarà que a partir d’ara hi haurà un abans i un després. Deixa com a llegat la seva pedagogia i vitalitat.

És època de canvis a les societats, de nous sistemes i mètodes educatius, de l’adaptació dels escolars a les tecnologies de la informació i la comunicació, però els valors i els protagonistes del sistema no canviaran mai: com són els professors i la seva manera d’educar i formar als alumnes.

Els escolars d’ara són les noves generacions del país i és evident que el nostre relleu. Els haurem de deixar pas amb l’esperança que ajudin a aixecar encara més Catalunya, ens aportin més qualitat, un nou tarannà i noves esperances i objectius. La vitalitat de professores com Marta Mata han marcat una època i molts joves de varies generacions. Ara fan falta que les seves arrels creixin a les aules, ja que la pissarra d’una classe mai prodrà estar buida de continguts.