Se'n fot de nosaltres
La manifestació de la plataforma Ciutadans de Catalunya a Girona va ser patètica. Tot això de la llibertat d'expressió i el dret a manifestar-se està molt bé quan es parla de democràcia però quan hi hagi personatges com l'Albert Boadella pel mig ja és una altra cosa. El que es va fer a Girona va ser una representació de les quals ens té acostumats un egòlatra com en Boadella: abans ho feia en els escenaris dels teatres i ara ho fa en espais públics per continuar rient-se del país i dels catalans.
El més divertit és comprovar com encara alguns anomenats intel·lectuals com l'Arcadi Espada li segueixen el joc i li fan d'actors públics. I també, quatre gats provinents de Barcelona. O sigui, van venir els amics.
Boadella té tot el dret del món a fer les obres que vulgui, a impulsar plataformes polítiques radicals i a viure com un rajà al Baix Empordà, però el que realment és indignant és que es dediqui a passar-se el país pel folre amb unes operetes que ni ell mateix se les creu però que li serveixen per alimentar el seu ego, que en té molt, i a divertir-se com si fos un avi alemany que ha decidit jubilar-se a la Costa Brava.
El que passa és que aquest personatge enlloc de jugar a golf al matí, escarxofar-se a la platja al migdia i passar la tarda amb les botxes es dedica a parir bestieses que només serveixen per demostrar una cosa: que és un autèntic ressentit i que ja repapieja.