Això és l'antipolítica

De Juana Chaos és l'excusa del PP aquesta tarda per humiliar el model federal que proposa Rodríguez Zapatero i per carregar contra el Procés de Pau al País Basc. És indignant que s'invoquin els vells tics franquistes per intentar que la dreta més rància recuperi el poder a qualsevol preu. Avui tindran èxit a Madrid i jugaran amb les xifres d'una manera falaç. Però ens queda l'orgull: les urnes són l'esperança dels qui encara confiem en la veritable democràcia. El PSOE està patint els desperfectes d'una justícia "injusta" però tot i això, l'11-M del 2004 va ser molt pitjor: 192 morts i 1.400 ferits i les mentides d'un govern sencer amb el suport de la gran part dels mitjans de comunicació.

Música / Something Changed # Pulp

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pràcticament no deus dormir amb tants post.Només una observació a aquest acabat de publicar,m´ha agradat avui el talant del President Zapatero de no perdre els nervis i en to adequat,senzill i tranquil demanar que es deixi manifestar a la gent lliurement.Aquesta és la diferència entre la política i l'antipolítica.

bacus ha dit...

el PSOE fot fàstix que recapaciti a la oposició...

espanya m'importa 3 pitus que és matin entre ells jo vull fotre el camp ja s'arreglaran però jo no aniré mai "bajo palio"....

Francesc Puigcarbó ha dit...

JO AFIRMO QUE ES UN COP D'ESTAT PITJOR QUE EL DEL 23-f

Anònim ha dit...

Zapatero federal? Batlle, sabia que tenies sentit de l'humor, però tant? En Zapatero és un mentider i un trilero que ha caigut víctima de les seves pròpies argúcies. Els altres són els de sempre: feixistes i feixistes. El millor que podem fer els catalans és demanar asil polític al Vaticà.

Anònim ha dit...

Comparteixo la teva indignació Eduard.
Petons i Visca el Barça!!!
M.

Anònim ha dit...

Aquesta radicalitat franquista del PP ja no té marxa enrere. Ara Espanya és blanc o negre i és un estat que costarà de pair per a nosaltres els catalans