M'explica un conegut poc abans del clàssic Barça-Madrid que uns amics seus de Bonmatí i Anglès han viatjat a Madrid per ser a la manifestació convocada pel PP contra el PSOE pel cas de Juana Chaos. No entenc com hi han pogut anar però respecto la decisió, encara que em sorprèn que es deixin manipular per una partit que intenta viure d'aquestes manifestacions "pancarteres" per tenir presència mediàtica i per recuperar el crèdit i l'orgull perdut. I resulta que hi han anat perquè el viatge amb avió des de l'aeroport de Girona a Madrid els ha costat només 23 euros l'anada i la tornada i la nit d'hotel a 30 euros. O sigui, regalat.

Però tot i això, si no és per l'únic pretext de convertir-se en un voyeur ja em direu quin sentit té que uns catalans vagin a Madrid per participar en un acte tan partidista i ultraespanyolista com aquest. El PP encara té clavada l'espina de les manifestacions contra la guerra a l'Iraq i per moltes banderes espanyoles que treguin a la Castellana, només faran que quedar en evidència. Són ja els bisos de la cançoneta de cada dissabte a la tarda perquè les excuses tenen data de caducitat.

De fet, els seus votants són els mateixos tot i les manifestacions i salvant les diferències ja tenim un bon exemple a Catalunya: els votants de CiU van ser els de sempre independentment del dvd Confidencialcat. Digui el que digui David Madí. I a Madrid, diguin el que diguin ara Rajoy, Acebes, Zaplana, Aguirre, Aznar... Losantos, Antena 3 TV, El Mundo, la Cope, l'ABC, La Razón... i companyia.

Música / You've Really Got A Hold On Me # Meshell Ndegeocello & The Funk Brothers

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De fet és millor que treguin la cara i que sapiguem qui són els del PP.Quan venen eleccions a tots els pobles surten alguns vots del PP i no sabem de on.així els tenim localitzats i sabem en qui no podem confiar PER RES.

Anònim ha dit...

Cada vegada em fan més ràbia per com necessiten aquestes manifestacions a Madrid per sentir-se vius i pensar que poden tombar els socialistes.